Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Razberry Red.

Nu är jag på väg, känns helt overkligt, det gick så fort och denna lilla trip till Spanien var verkligen inte planerad över huvud taget. Any ways, nu sitter jag på tåget, denna gången känns det bara bra att åka tåg, det är inte som min mördarresa från Sundsvall till Malmö med Nelly Catwalk turnén förra veckan. Kan ni förstå att den här resan från Sundsvall till Stockholm till Spanien kommer ta kortare tid än den från Sundsvall till Malmö? Helt galet haha.

Jag inviger min nya tröja från Nelly med bara axlar. Den är lite vardagsfin tycker jag. Matchar den gör jag tillsammans med ljusa jeans. Bekväm reseoufit! Bjuder på den fina fotomiljön men när man inte har någon som kan ta kort åt än kan det bli såhär ibland.

Näe men då drar vi då! Bring the vaca!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind