Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

charging.

När jag kom innanför dörren igår med min hämtmat slängde jag mig i soffan och bara pustade ut. Välbehövligt häng med mig själv i soffan igår kväll! Sov som en prinsessa i natt och har spenderat dagen på balkongen.

Jag kommer att fortsätta ge vad min kropp behöver idag, jag har egentligen en massa att ta itu med och jag ska försöka göra så mycket jag kan men jag måste vila! I morgon står bröllop på schemat så jag har lite smådetaljer jag måste fixa inför det också. Ibland behöver man bara stänga av allt och vila, när du gjort dig av med alla dina batterier måste du ladda dom också.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad är ditt bästa tips till mig som ALLTID gör fel, vad jag än gör? ingenting jag gör blir någonsin bra och jag är aldrig nöjd med något? är sällan glad pga detta.

    Linnea 2012-06-21 17:31:19
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind