Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

There's a free way

Anine Bing, vilken kvinna. Jag har läst hennes blogg i flera år, jag minns så väl hur jag satt och drömde mig bort till Los Angeles då hon var bosatt där då och levde loppan när jag fortfarande gick i skolan. Jag fastnade inte bara för hennes sjukt bra klädstil och utseende utan även för hennes personlighet. Jag gillar hennes blogg lika mycket som då, en bra dos med inspiration, fina ord och ödmjukhet.
Nu ett par år senare är jag fortfarande en flitig läsare och sken upp som en sol när jag såg att hon släppt sin första klädkollektion. Hon precis som jag går efter ”less is more” och går mest klädd i basplagg med en rockig twist. En typisk Anine Bing outfit skulle jag säga är skinnjacka, slapp tisha, jeans, boots och nätta smycken. Något jag tycker är bland det snyggaste som finns! Hon får basplaggen att se sådär exklusiva och snygga ut vilket inte alltid är det lättaste. Älskar hennes stil och hon är helt klart en av dom bäst klädda kvinnorna jag vet.
Här har vi Anine i hennes egendesignade kläder.

Här får ni se lite av hennes kollektion. Jag är SÅ kär i skinnjackorna så jag får helt galna cravings! Här kommer du till hemsidan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind