Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On the train. 3,5 hours left

Nu ska jag ”mellanlanda” i Stockholm, jag ska köpa mig en stor latte och en bra tidning, det förtjänar jag! 20.00 är jag hemma ikväll och då är det jag som intar soffan. Jag ska ta ett bad, lägga en ansiktsmask, tända ljus och bara vara.. så ska jag försöka somna runt 21.00, det kommer nog inte vara några problem. Tummen upp för att jag kommer vakna upp bredvid min prins som kommer hem i natt!

Idag har jag endast på mig concealer i ansiktet, tänk vad mycket det kan göra. Mitt absolut bästa skönhetsknep! Applicera under ögonen, ögonbrynen och runt näsvingarna. Make Up Stores i tre färger är bäst, life savior. Och just ja, mitt ljusrosa lipsyl från Nivea som jag aldrig går utan. Äger sisådär en 20 stycken och har en i varje väska och jackficka. My BF!

Vad är Ditt bästa skönhetsnep? Tell me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Kan inte du visa hur concealern ser ur? 🙂

  Bella 2012-06-21 23:33:18
  Svara
 • Hej! Kan inte du visa hur concealern ser ur? 🙂

  Bella 2012-06-21 23:32:55
  Svara
 • Hej sanne:) vart använder du de tr färgerna i ansiktet ifrån concelern då? KRAMs

  Lisa 2012-06-21 14:00:00
  Svara
 • Träna! Jag känner mig alltid som snyggast de dagar jag har tränat på morgonen!

  elin 2012-06-20 23:25:00 http://elinmaja.spotlife.se
  Svara
 • Mitt bästa skönhetstips är att färga ögonfransarna svarta/mörka och sedan bara böja upp dem. När man tar mascara på fransarna kan de ofta falla ner lika fort som man böjt dem. Utan mascaran håller de sig uppe och man kan ha det när man sover och vakna upp med fina fransar, kan ju vara praktiskt ibland! 😉

  Anna 2012-06-20 21:06:37
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson