Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSOMMAR INSPO.

Då var det snart midsommar, vad tiden går fort! Många av oss är säkert lite osäkra på vädret vilket gör det lite svårare att klä sig så jag har försökt satt ihop ett så bra kollage som möjligt här nedan. Det är så svårt att tipsa om midsommaroutfits när jag inte riktigt vet hur och var ni ska fira.

1. Om du ska ut på landet och misstänker lite regn eller att ni är ute i naturen mycket, kanske leker lekar os.v skulle jag satsa på en söt vit klänning, skinnjacka och boots eller gummistövlar. En krans i håret på så har du en perfekt midsommaroutfit tycker jag! (Se vänster i kollaget)

2. Om du ska på en lite finare tillställning där du vet att folk kommer att klä upp sig, eller kanske som för mig som ska på bröllop eller bara bestämt dig för att ha en fin långklänning så har jag tagit fram två väldigt fina här nedan. Med en fin blomsterkrans i håret på detta och ett par fina sandaler så kommer du se ut som en midsommardrottning! (Se mitten)

3. Om du planerat att ha chic partyklänning och klackar skulle jag satsa på somriga färger, om det är någon dag du får vara färgglad så är det ju denna somriga dag! Vill du tona ner dom pastelliga färgerna lite så passar det ju väldigt bra att göra det med ett par beiga skor. (Se vänster)

Till vänster vit klänning H&M, dom andra två klänningarna Misselfridge.com, boots Zara, Stövlar Hunters. I mitten, gul klänning från Misselfridge.com, grön klänning Oasis-stores.com, sandaler Zara. Till höger Gul & Persikofärgad klänning Topshop, korallfärgad klänning Johnlewis.com, beiga kilklackar Topshop, beiga klackar Steve Madden. Hårbanden kommer från Riverisland.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Sanne! Undrade om de skorna ovanför från zara, beiga botsen, de andra skorna från vänster. Hittar de ej på deras hemsida. Vet du vart de finns att köpa eller är de gamla eller vart finns de på hemsidan? Kanske jag som va lite blind.. 😛
  Tack för ett kanon inlägg, mer sånt!!!

  Emma 2012-06-19 22:30:47
  Svara
 • Vad tror du om att ha ljusa jeansshorts men vit transparant linne med detaljer och träklackar? Eller är det snyggare med converce? Funkar shorts på midsommar? Kram

  Hilda 2012-06-19 17:17:45
  Svara
 • Vad tror du om att ha ljusa jeansshorts men vit transparant linne med detaljer och träklackar? Eller är det snyggare med converce? Funkar shorts på midsommar? Kram

  Hilda 2012-06-19 17:17:04
  Svara
  • Svar på Hildas kommentar.

   självklart funkar shorts! =) jag tror det funkar men tror jag är mer för kombinationen vitt till mörka jeansshorts och svart linne till ljusa jeansshorts men båda kan funka så kör hårt, kommer bli asbra!! kram

   sanne 2012-06-20 09:52:39
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson