Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I've been everywhere babe

Jag åkte med en ganska peppad känsla på tåget från Göteborg till Stockholm i lördags trots att jag sovit i två timmar och jag visste att regnet skulle ösa ner hela dagen. Den där bra känslan fanns där, jag visste inte riktigt varför men det kom jag underfund med under dagen.

Kom hem till Simone & Henke vid 14.00 där alla andra våra vänner också anslöt. Drinkar, bra musik och massa härligt surr och när klockan var 19.00 och vi skulle åka mot Stadion var det strålande sol och världens härliga sommarväder, om vi var glada? Jag hade liksom varit glad bara det inte hade spöregnat så att vi fick sol och det bästa vädret just när vi anlände på Summerburst var ju total magi.

Okej, jag säger bara MILDA MAKTER. Vi hade så sjukt kul, helt klart den bästa dagen hittills detta år. Jag kommer leva på denna dagen ett bra tag. Och så fick jag träffa några av er läsare också, massa kramar till er, ni är sååå underbara!! Alla ni som inte besökt Summerburst ännu, gör det nästa år. MÅSTE upplevas! Det är så osvenskt på något sätt och jag är såå glad över att Summerburst finns, vi måste ju ta vara på att vi sitter på dom bästa dj talangerna i hela världen, självklart är det vi som ska stå för den bästa house festivalen! Mäktigt att Guetta spelar Aviciis låtar, Sverige har tagit över hela housevärlden.

Best day EVER och min kropp värker fortfarande.

Första och dom två sista bilderna är tagna från Stureplan.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Men du måste ju skoja? Ok att det var bra stämning och så, men jag håller inte emd om att det är en av de bästa house festivalerna. Organisationen var ju oerhört dålig, ljudet var ett skämt och det var ju inte direkt nån ”show”. Jag hade jättekul, verkligen (så ta det på rätt sätt nu :)), men om du gillar summerburst för musiken, åk till Holland eller något så att du verkligen får bra festivaler med riktigt bra DJs! Men vilken tur att du hade en så bra dag! För oss var det helt fantastiskt också, men jag tycker att festivalen i sig lämnade lite att önska! Kramar till dig! 🙂

  Carolina 2012-06-19 21:41:48
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   jag förväntade mig inte så mycket eftersom förra året inte var 100 %, dåligt ljud och rätt dåligt upplagt men det var deras första år och detta var det andra och det var stor skillnad, i år tyckte jag det var grymt. jag förväntade mig inte värsta showen utan någon av dj’sen utan jag tycker allt handlar om rätt stämning, sällskap och tryck och alla dom punkterna får lätt full pott! SÅ bra dag!! kram kram

   sanne 2012-06-20 09:51:07
   Svara
 • Hej, vad roligt det var att träffa på dig i vimlet i lördags! haha jag blev ju jätteglad :p
  Sjukt snygg var du!
  / Hanna, den fulla men glada läsaren!

  hanna 2012-06-19 15:38:20
  Svara
 • Precis när jag började läsa rubriken lyssnade jag på where have you been med rihanna. Hon sjöng exakt den meningen när jag läste rubriken. Tyckte bara det var ett väldigt kul sammanträffande :p haha. Tack för en bra blogg sanne 🙂

  Linn 2012-06-18 18:01:59
  Svara
 • underbara bilder. så vacker är du! såg dig på summerburst, du ser ut som en prinsessa!

  amanda 2012-06-18 15:52:44
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson