Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ur so welcome.

Ni som är mina trogna läsare vet att jag klickade hem en klänning från Asos för någon vecka sedan som jag kan bära på bröllopet jag och Simon ska till på midsommar. Idag när farmor & farfar kom upp hade hon den med sig och den satt som en smäck. Jag har varit så orolig för att den inte ska passa, mamma och jag velade ett bra tag när vi valde storlek men det är som om den vore uppsydd till mig, snacka om lycka! Det händer inte varje dag. Yay!

Den cremefärgade paljettjackan kommer jag inte att bära till som jag hade tänkt, det passade inte så jättebra utan jag grävde fram en annan fin jacka i garderoben. Den får ni se när dagen är kommen.

Färgen är lite missvisande på bilderna, den är aningen ljusare och klarare blå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Hur gör du med bh under denna klänning?

  Linda 2012-06-25 08:57:25
  Svara
 • Tog du din vanliga storlek eller en storlek större/mindre? =)

  Sanne 2012-06-13 16:11:16
  Svara
  • Svar på Sannes kommentar.

   klänningen är från petite kollektionen på asos så vågade först inte ta minsta storleken (4) eftersom det motsvarar en strl 32 men den passade superbra så jag inte riktigt min strl, jag är en liten 34a och ibland passar 32! kramkram

   sanne 2012-06-13 16:35:02
   Svara
 • supersnygg! jag beställde den igår, hade tänkt ha den på midsommar. Är också osäker på storleken, velade mellan en 6a och 8a men eftersom den var på asos petite fick det bli en 8a. Vilken storlek tog du? Vi är typ lika långa så hade blivit superglad för ett svar! Beställde med express så då hinner jag kanske skicka tillbaks annars. Tack för inspiration!! kram

  tess 2012-06-13 08:37:34
  Svara
  • Svar på tesss kommentar.

   jag tog strl 4 men velade mellan 4 och 6 och jag är en liten 34a. Eftersom klänningen är från petite kollektionen på asos så vågade först inte ta minsta storleken (4) eftersom det motsvarar en strl 32 men den passade superbra så jag inte riktigt min strl, jag är en liten 34a och ibland passar 32! kramkram

   sanne 2012-06-13 16:35:36
   Svara
 • Vacker!

  Romiyana 2012-06-12 23:45:16
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson