Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Look of that day.

Dagen började med regn och inte så härliga vindar i lördags så när familjen och jag åkte ner och väntade på att Linn skulle springa ut körde jag på jeans faktiskt och så bytte jag sedan om till mottagningen.. och så bytte jag igen men det är en annan femma.

Linne, jacka, skor, väska Zara, jeans Dr Denim. Sponsrad av Zara? Man skulle kunna tro det.
Körde även på rakt hår och lite mascara.

Jag bytte sedan ut jeansen mot en kjol, har tyvärr ingen helbild men jag matchade kjolen tillsammans med en lite skarpare sminkning, mjuka lockar och ett par skor i beige/aprikos. Naglarna behöll jag glittriga, både tår och fingernaglar.

Och runt 21.00 hoppade jag i min fodralklänning som ni redan sett. Det blev alltså hela tre outfits totalt! Håret och sminket såg sisådär ut efter kvällen, mitt smink förstördes nog redan när jag höll mitt tal och lockarna dansade jag ur. It was all worth it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad snygg jackan är !! Vilken storlek har du ?
  Jag hade tänkt beställa den på zaras hemsida.
  Älskar din blogg !!

  Ewe 2012-06-12 01:36:38
  Svara
 • Hej! Jag försöker hitta väskan på Zarah hemsida. Var det längesedan du köpte den?? Jätte fin! Och tack för en grym blogg!!

  klara 2012-06-11 23:22:46
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind