Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Panic at the disco.

Jag har i flera veckor letat efter en klänning både till nu på lördag, min systers student men även till bröllopet jag och Simon ska till på Midsommar. Jag har nu hittat en jättesöt fodralklänning från Zara som jag lade upp här om dagen i bloggen till på lördag, jag som inte brukar trivas i såna fodralklänningar har för en gångs skull slagit till på en!

Nu har jag i alla fall klickat hem en klänning till bröllopet, nämligen denna blåa nedan. Jag tänkte ha min paljettjacka över och ett par nätta klackar och en fin håruppsättning. Vad tror ni? Klänningen är ju väldigt fin och enkel med bra längd och jag tror min cremefärgade paljettjacka skulle vara fin över.

Hiss eller diss? Jag är fortfarande lite osäker..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Skitsnygg! + en snygg bränna till det kommer va fab 😉

  l 2012-06-09 02:46:33
  Svara
 • Hiss minus jackan!

  s 2012-06-08 10:00:54
  Svara
 • hiss helt klart!

  namn 2012-06-07 19:06:28
  Svara
 • hiss helt klart!

  namn 2012-06-07 19:06:08
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind