Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sun is shining.

Just nu sitter jag parkerad i svärföräldrarnas hammock, solen skiner, mina närmsta vänner sitter och äter frukost och alla verkar nöjda med kvällen igår. Jag tyckte det var hur roligt som helst och stämningen var på topp!

Och såhär såg jag ut igår, visar er hela outfiten senare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så vacker du är Sanne. 🙂 Du verkar ha ett underbart liv 🙂 Jag blir inspirerad av att läsa din blogg och jag känner igen mig väldigt mkt i hur du tänker om livet. Jag uppfattar dig som en tjej som tar allting som det kommer och oroar sig inte för någonting i onödan. Men jag har en fråga. Hur vågar man följa efter sitt hjärta och göra det man helst vill göra utan att påverkas för mycket av vad andra tycker och tänker att man borde göra?! Jag önskar du kunde skriva fler inlägg om hur du tänker om livet. Skulle bli väldigt glad då. Du når många med din blogg och kan på så vis påverka många läsare. Ha en fin dag!

    Jossan 2012-06-06 15:32:48
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind