Notme.se

Alexandra

Hej, beställde de rosa batik byxorna från notme.se häromdagen och fick hem dem idag, är super nöjd. Snabb och bra service och jätte gulligt att jag fick ett litet armband också, stort tack! Har kollat in en massa mer som jag vill ha, men får vänta tills det finns mer pengar på kontot.. Kram

Fick denna kommentaren idag och sken upp som en sol! Så himla kul med nöjda kunder! Ni är viktigast för oss! It’s all about you.. not me =) Glöm inte att du/ni där ute kan recensera alla plaggen så andra kunder kan se vad ni tycker. Ni har väl heller inte missat att det finns videos under varje plagg så ni kan se dom ”in real life”?

Nu på fredag är det löning så då får ni som planerar att shoppa fylla varukorgen ordentligt, garanterar er att ni kommer bli supernöjda. Alla plaggen är såå fina och jag är nöjd med alla våra plagg och accessoarer vilket gör det hela mycket roligare! In och shoppa loss eller kika in sajten ni som missat den, notme.se! (Sajten funkar som vanligt nu!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Är den orange klänningen på bilden slut? Hittar den inte

    Anna 2012-05-25 16:54:34
    Svara
  • Sanne,

    Har också beställt de mörkrosa batikbyxorna. Beställde dem klockan 14.00 i måndags och de kom hem till mig vid lunchtid på tisdagen. Inte illa:-)De satt för övrigt superbra!

    Har en fråga/ kommentar dock….. kommer ni inte ha större storlekar på skor än strl 39? Jag är ganska lång och har ofta 40 i skor. Det är så synd för jag vill ju ha ALLA på hela sidan typ…..

    Tack för en grym blog, du verkar vara en fantastisk tjej!

    Karin 2012-05-24 16:14:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!