Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘SUEDE PANTS’ EVERYDAY BASICS

Jag får ju skämmas över att jag inte använt dessa byxorna så mycket som jag borde. Det har ju i och för sig varit sommar men jag har nästan bara burit dom svarta. Ångrar det nu!

Men, ännu är det inte för sent. Jag kommer matcha dessa byxorna hela hösten med stora stickade tröjor, helst i vinrött, mörkare grått och svart till boots och någon av mina fuskpälsar. Jag tycker detaljerna på dom här byxorna är så nice. Jobbade så länge och noga med det.

Och till fest? Tänk er dessa med en vit, tunn skjorta i silke med uppkavlade ärmar, lite lätt instoppad i byxan och svarta pumps? Så enkelt och snyggt. Nätta fina smycken på det och sotade ögon and you’re good to go!

Det bästa med dessa byxor? Att dom är mjuka som mjukisbyxor, dom skönaste byxorna jag äger. Tishan kommer också från SanneAlexandra och jag designade den precis som jag vill ha den, med hög urrining och lite längre ärmar man kan kavla upp.

Ni hittar byxan HÄR och tishan HÄR.

outiftt

 

suede pants-7 (1 av 1)suede pants-6 (1 av 1)suede pants-4 (1 av 1) suede pants-3 (1 av 1) suede pants-2 (1 av 1) suede pants-1 (1 av 1) suede pants- (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Asså BOOOOOTIE

    Mitris 2016-09-26 19:02:43
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind