Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEETING WITH GARMENTOR

I fredags hade jag möte med kära Victoria från Garmentor som jag jobbar tätt med. Hon är agent till en fabrik i Turkiet så vi pratar på whatsapp och mail varenda dag.

I dom flesta fallen när jag skapar kläder tar vi allt på mail men detta var andra gången vi satte oss ihop och bara brainstormade i flera timmar. Jag delade med mig av vad för plagg jag vill ta in och så dividerade vi fram och tillbaka kring material, snitt och tyger. Så himla roligt. Precis som roliga timmen när man var liten i skolan!

Vi fick i alla fall ihop en massa härliga plagg som kommer att komma in snart och jag fick även prova samples på plagg jag velat att fabriken ska ta fram, det är som julafton att få känna och prova samples på plagg man designat.

Jag längtar redan tills detta fina linnet och den här off-shoulder klänningen kommer in.
garmentor44 garmentor garmentoe1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind