Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MRS JOSEFSON 2017

Helt otroligt!! Förlåt för min frånvaro i bloggen, jag har sedan i tisdags varit i en liten lyckobubbla.

I tisdags kväll gick min numera blivande man ner på knä och frågade mig om jag vill gifta mig med honom, jag kastade mig ner på marken, tittade på mitt finger, höll händerna för ögonen och trodde inte det var sant. JA! Självklart vill jag gifta mig med dig <3 Det finns ingenting jag hellre vill. Jag kunde verkligen inte vara lyckligare. Jag är precis där jag vill vara i mitt liv och framförallt MED mannen i mitt liv, den här känslan är oslagbar och en så rolig milstolpe i livet när man är så lycklig med någon!

Det är så svårt att sätta ord på en sådan här situation men vi är SÅ glada och vi har redan bokat ett datum och en plats för bröllop nästa sommar. Längtar ihjäl mig! Men fram till dess ska vi njuta av att vara förlovade.

STORT tack för alla grattis och lyckönskningar, hjärtat har svämmat över av kärlek senaste dagarna. Helt otroligt, jag menar det verkligen av hela mitt hjärta. TACK!

Det lustiga med allt detta är ju att vi 2009 skrev till varandra på Facebook (när vi började träffas första gången) att vi skulle gifta oss med varandra. Hur är det möjligt? Det slutade upp precis som vi en gång hoppades på. Whats meant to be will be?

engaged!!engaged

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger