Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED.

Detta är det absolut finaste linnet jag äger, köpte det med mamma i en liten butik i Camps Bay. En liten exklusiv butik med världens gulligaste butiksägare, Dune och med dom allra finaste kläderna någonsin, unika, fina och väldigt dyra. Jag trånade efter allt där inne! Kanske måste ta mig en titt innan jag åker hem? Om jag vågar..

När jag och Mr fotade dessa bilderna igår dök plötsligt en kvinna upp med sin man och ville sååå gärna vara med på bilen, självklart sa jag och längst ner står vi. Så söt! Hon undrade när hon skulle se sig själv på tv men jag fick lov att tala om att det kanske inte var sååå pass haha!

Ps. JA, jag är allergisk mot myggen här hahaha.. (se bilden bakifrån)

IMG_9369
IMG_9370 IMG_9371 IMG_9372 IMG_9390 IMG_9410 IMG_9411 IMG_9413 IMG_9433 IMG_9441

IMG_9467

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    Härlig resa Ni har gjort och härliga Och inspirerande bilder. Jag undrat vilket hotell Ni bodde på och vilken strand Ni gillade bäst. Det ser fantastiskt ut på bilderna. Veronica

    Veronica 2015-01-02 18:34:36
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind