Biotherm Maniac.

Mina nya favoriter till ansiktet! Jag vill aldrig använda något annat! Tre fuktbomber från Biotherm. Extremt vänliga mot huden och dessa är faktiskt de första produkterna jag tycker känts bra från början, jag har hört att det ska ta upp till några månader innan man kan säga att en produkt gett resultat men jag kände från dag ett att dessa lugnar min hy och ger den precis så mycket fukt som den behöver. Ger verkligen jättefin lyser och lämnar huden stabil och återfuktad. Jag använder ansiktsrengöring, ansiktsvatten och ansiktskräm.

Dessa tre produkter är för Normal/Combination Skin (Finns även för torr hy) Ansiktsrengöringen är en mousse med 70 mineraler som återfuktar huden och zink som balanserar hudens talgproduktion. Den är superdryg och du tar bara en liten klick så när du applicerar den blir den som en skön mousse. Huden blir återfuktad och får en klar och fräsch lyster. Ansiktsvattnet är också drygt och du behöver inte mycket, jag tar det på en bomullstuss och drar över ansiktet, den avlägsnar rester av make up och balanserar hudens ph värde. Därefter smörjer jag in ansiktet med Aquasource Gel. Du behöver inte ha en natt och dag creme utan det är samma vilket är en fördel tycker jag! Krämen är som en tunn och skön gel och så himla bra som grund innan du ska sminka dig. Jag vaknar varje morgon och känner mig superfräsch i ansiktet. Jag tvingade till och med Mr att prova den och han tyckte den var jätteskön han med. Den känns verkligen som en kall, skön fuktbomb för ansiktet och fukt är det enda huden behöver, väldigt få behöver feta krämer.

Verkligen ett bra tips! Jag köpte ett startpaket på Åhléns för att prova på och ska springa ner och fylla på med dessa produkter så fort dom är slut.

Glöm inte att jag garanterar inte att dessa är bäst för just dig och inte heller att dessa produkter kan hjälpa en problemhy över några veckor. Mitt bästa tips när det kommer till problemhy är att kolla om det kan vara dina p-piller (om du äter det) för det var det som gjorde min hy illa från början alternativt gå till en hudterapeut och få rådgivning!

Du hittar alla produkterna på Åhléns, Kicks os.v..

// Best face products ever made. Love them! For normal/combination skin. Best i ever tried!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag älskade också denna serie från Biotherm innan jag var tvungen att byta från mitt favorit p-piller Yasminell som gett mig otroligt bra hy till östrogenfria minipiller pga att jag har sån migrän och inte får äta p-piller med östrogen i då.
    Nu har min hy spårat totalt! Testar mig fram just nu bland olika produkter, just nu Dermalogica som jag hoppas ska hjälpa mig!!!

    Maja 2013-01-22 22:07:42
    Svara
  • Hej Sanne!
    Jag har själv provat BioTherms produkter och tycker att de är jättebra, särskilt gelen som du nämner. Dock så finns det även andra jättebra produkter på marknaden (ex NUXE som innehåller upp till 90% naturliga ingredienser) som inte innehåller ämnet PEG som Biotherms produkter gör. Det var faktiskt en tjej på hälsokostbutiken LIFE som berättade för mig om PEG och hur de påverkar huden och naturen – man kan googla, det gjorde jag när jag kom hem och använder mest bara NUXE – de känns lika bra enligt mig :=) Men men, allting funkar ju olika på alla också 🙂 Tack för en bra blogg! Kram

    Helena 2013-01-22 22:04:14
    Svara
  • jag har också funderat om det är mina p-piller som ställer till min hy. den veckan jag inte äter pillren, får jag superfin hy dvs mensveckan då den borde vara kaos. hur ”upptäckte” du att det var dina p-piller? kramis

    emelie 2013-01-22 21:44:06
    Svara
  • Clarins HydraQuench serie är också helt underbara, serum, mask och kräm som återfuktar reläjt samtidigt som de inte är feta: Tar även bort rodnader, acneärr och ger huden en SJUK lyster. Köpte serien från Åhlens igår. Rekommenderar starkt!

    Sandra 2013-01-22 19:33:17
    Svara
  • Finns till billigare pris här =)

    http://www.nordicfeel.se/kategori/varumarken-for-henne/b/biotherm/biotherm-aquasource-gel-6731

    ABC 2013-01-22 17:49:13 http://-
    Svara
  • Sanne, precis som du så tycker jag att Biotherms Aquasource serie är jätte bra. Jag har dock fått höra att man inte ska använda den när det är för kallt eftersom att huden \”fryser\”. Det är då bättre att använda denna som nattcream och en annan som dagcream eller skippa dagcream helt beroende på sina egna behov.
    Men som jag sa så är det en super bra serie och jag använder den jämt, så det är super att du tipsar om den!

    Frida 2013-01-22 14:05:19
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Jasså.. jag har inte märkt något av det, -20 här nu men det verkar funka bra.. =) kanske är individuellt! Ja visst är den grym! kram kram

      sanne 2013-01-22 16:47:22
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!