Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

She's up all night 'til the sun I'm up all night to get some

Jag har alltid älskat Daftpunk. Jag minns så väl i L.A hur jag och några killkompisar brassade på med Around the world säkert 10 gånger i rad, jag tröttnar aldrig på deras låtar, så bra känsla! Jag har i flera år önskat att få se dom live och även önskat att dom ska släppa lite ny musik men fick höra att dom inte gjorde några spelningar längre och några nya låtar såg jag ingenting av heller..

Men så fick jag höra för någon månad sedan att dom skulle släppa ett nytt album och jag blev överlycklig. Här om dagen spelade pappa deras nya låt för mig och Simon och både i fredags och igår spelade dom låten på klubbarna vi var på. Tror ni vi blev glada? Woah, älskar den. Vill bara dansa!! Och hur tung är inte Pharell? I DIE. #TeamDaftpunk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind