Recipe

Här kommer receptet på torsken jag gjorde här om dagen. En smarrig vardagsrätt!

Detta recept är för 2-3 personer beroende på hur mycket man äter. Jag gjorde detta till mig och Mr och det tog slut men han äter ju en del. Du behöver;

– Ett torskblock

– RÃ¥ris

– En stor creme fraiche och en liten

– Citron (antingen färsk eller sÃ¥dan i plast som det finns citronsaft i)

– Citronpeppar

– Parmesan

– Räkor

– Körsbärstomater

Lägg torsken i en form. Ta en bunke och blanda en stor creme fraiche + den lilla, häll i massor med citron och citronpeppar. Smaka av, det ska smaka bÃ¥de citron och lite kryddor. Jag hade i säkert en halv sÃ¥dan citronsaft (hade en sÃ¥dan i plast) och kryddade pÃ¥ ordentligt. Rör om och häll över fisken. Häll bort saften frÃ¥n räkorna och strö över dom över fisken och sÃ¥sen, du väljer hur mycket du vill ha, dela körsbärstomaterna, jag delade dom i tre och lägg över dom. Citronpeppra lite till pÃ¥ ”täcket” och ös pÃ¥ med riven parmesan. In i ugnen och lÃ¥t stÃ¥ i ca 40 minuter, du fÃ¥r se efter och titta hur fisken ser ut. Jag körde min pÃ¥ 250 grader och fick ta ut den efter ca 40-45 minuter, tog lÃ¥ng tid. Serveras med rÃ¥ris och en god sallad. Klart!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!