Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En intervju med min hemstads lokaltidning

För någon vecka sedan gjorde Sebastian Laneby från Eskilstuna Kuriren en intervju med mig, både till nätet och till den fysiska tidningen. Det är faktiskt en intervju jag tyckte blev väldigt äkta och bra. Då och då blir intervjuer inte riktigt som man tänkt sig trots att jag alltid ber oma tt få korrläsa dom innan det publiceras. I tv är det ännu svårare att ibland få till rätt bild av sig själv men denna intervjun gjorde jag inte en enda ändring i, Sebastian lyssnade på vad jag sa och jag tyckte att den blev väldigt genuin.

HÄR kan ni läsa hela om ni tycker det vore roligt! Hittade även detta idag när jag kikade runt på nätet haha, så dramatiskt med en bild när jag gråter..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind