Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kérastase hårserie – uppföljning

Som jag nämnt tidigare testar jag i samarbete med Kérastase deras naturliga hårserie Aura Botanica. Jag har ju väldigt tunna fina hårstrån och ganska känslig hårbotten så naturliga produkter utan massa kemikalier passar mig perfekt.

Så efter att ha använt produkterna nu i en vecka så tänkte jag berätta hur det känns och vet ni vad? Det känns så himla fräscht och fint så jag vill gärna visa er min lilla ritual. Mitt hår bokstavligen skiner! Så, steg för steg tänkte jag visa er hur jag använder dessa produkterna och vilka produkter jag använder.

Jag börjar med att massera in hårbotten med ‘Concentré Essentiel’ som är en vårdande hårolja som fyller flera funktioner. Jag har ganska torr hårbotten efter en solsemester så jag har smörjt in den i hårbotten innan schamponering. Man kan också använda den i topparna eller på kroppen. Denna oljan är i alla fall är en riktig boost för håret rik på avokado-olja, omega6 och omega9.

Efter det har jag i schampo. Rengöringen heter ‘Bain Micellaire’ och ger känslan av skinande rent hår. Det är en mild rengöring utan sulfater eller silikoner som ger en känsla av frigjort hår. Jag tycker schampot löddrar skönt och doftar gott!

Efter det applicerar jag balsam. Detta är ett fuktgivande balsam som heter ‘Soin Fondamental’ Den lätta krämiga konsistensen smälter in i hårstrået och ger 48 timmar av djupverkande, varaktig näring och frisskontroll. Doftar också ljuvligt! Älskar det.

Och så slutligen innan jag fönar håret så har jag i en stärkande produkt ‘Essence d’Éclat’ som ger ett starkare och mer glänsande svall. Denna har du i handdukstorkat hår för att helt enkelt ge det optimala resultatet. Du ökar glans och mjukhet och ni ser väl så mjukt mitt hår ser ut?

Vill ni veta mer om serien så kan ni läsa mer produkterna HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind