Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vaknade upp till tragiska nyheter och allt som innan kändes jobbigt känns inte längre..

Jag vaknade upp i morse, slog mig ned i soffan med mina plastfickor med kvitton jag skulle börja sortera medan jag åt frukost och så slog jag på Nyhetsmorgon för att ha det i bakgrunden och möts av den fruktansvärda nyheten i Manchester. Åh herregud. Vad är det som händer! Nu får det vara nog. Och stackars barn och anhöriga, förstå hur dessa barn hade sett fram emot den här konserten? Och tänk föräldrar som kanske varit oroliga för att släppa iväg dom. Nej alltså, det är inte sant det här..

Så den där bokföringen jag hade lite ångest för att sätta igång med kändes inte längre så jobbig. Jag har medan jag fått ihop April månads kvitton suttit och följt tragedin. Det är så fruktansvärt att världen ser ut som den gör just nu, det känns mörkt idag. Igår när vi åkte ner till Sergels Torg för att fira Tre Kronor så slog det mig ”hur är säkerheten här?” och när Viktor och Samir klev på slog det mig att dom såklart måste lockat dit massa barn och tankarna snurrade kring om något skulle hända.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag lider med Manchester och skickar alla mina tankar till anhöriga <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind