Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shoppa AntonFrans och skänk pengar till ett välgörande ändamål

Jag är så nöjd med mina solglasögon från Anton Frans. Det konsumeras mode för flera miljarder varje år, särskilt nu när fast fashion ligger i tiden. Tänk om konsumtionen kunde ges tillbaka? Det är AntonFrans grundidé och därför är jag en stolt ägare av dessa fina och sjukt sköna solglasögon som väljer att skänka pengar för det vi konsumerar.

Glasögonen är riktiga klass-solisar. Anton Frans väljer att citera det såhär;
”Processen inkluderar både steg som kräver maskinell precision och erfarna händer hos perfektionister. Kombinerade garanteras en wearability som lämnar ditt ansikte orört och helt utan solglasögonmärken”

Jag fick i alla fall ha mina solglasögon för mig själv i en dag, en viss herre här hemma stal dom och satt i dom på balkongen idag. Han passar iof nästan bättre i dom än jag? Han speglade sig och kollade på mig och sa ”Dom här passar ju mig” Glasögonen är unisex så vi kan dela på dom. Eller så får han köpa egna – och välja vilket ändamål han vill skänka 300 kronor till av summan som glasögonen kostar. Jag valde att köpa modellen ‘Medweten’ dom är sjukt fräscha.

Jag valde att skänka 300 kronor (av 1800:-) till Alzheimerfonden. Du kan välja mellan organsationer som Barncancerfonden, SOS Barnbyar, Mustaschkampen och mycket mer.

Om du också vill shoppa med ett gott ändamål, gör det HÄR.

Tisha HÄR (adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind