Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Något alla kvinnor borde ha i sin garderob..

En smoking! Denna är ren och skär perfektion från Zara. Det är inte bara på män det är snyggt, tro mig! Ni hittar kavajen HÄR och byxorna HÄR. Jag bär storlek XS i båda. Det är så extremt snygg modell på denna kostymen, med revär i siden och hög midja och ankelkorta byxor och djup v-ringning på kavajen.

Jag har faktiskt på  mig dessa byxorna i skrivande stund, jag ska in till stan snart på ett möte som kommer att bli avgörande för mig framöver. Vad passar inte bättre då än ett par kostymbyxor? I detta fall dessa smokingbyxor som jag matchat idag ihop med en svart, tunn instoppad stickad tröja.

Jag tycker att smokingkavajen är så sjukt snygg att matcha med en vit tshirt och jeans också, eller skinnbyxor eller kjol. Det går verkligen att bära både kavajen och byxorna separat men även såklart som nedan, ihop.

Stiligt, klassikt och perfekt dagar man vill klä upp sig lite extra. Ska du på det där viktiga mötet och behöver en liten extra kick? På med dessa byxorna och stoppa in en vit tunn skjorta eller dra på dig ett par skinnbyxor, en topp och dra på dig kavajen över.

Jag är ju så insnöad på business kläder för kvinnor. Vi går åt rätt håll i jämställdhetsfrågan och jag är helt säker på att ännu fler kvinnor kommer att sitta på chefspositioner inom kort så vad är inte bättre än plagg som passar både jobbet och privat?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Så ursnyggt!
  Är en ny läsare och måste berömma dig för en helt underbar blogg, man känner verkligen din positiva energi sippra igenom:). Försöker själv tänka positivt och leva i nuet så mycket det går så uppskattar inspiration. Vill också tacka för recepttipsen!

  Fick hem din vita t-shirt häromdagen och fullkomligt älskar den! Väntar nu på en svart och din röda blazer:). Jag är lika lång som dig och har samma kroppstyp så jag är jätteglad att du gör kläder. På min önskelista står suede pants, frill top och cable knit sweater :).

  Tack för att du vågar köra ditt race!

  Caisa 2017-04-26 08:38:23
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind