Sista kvällen i NY <3

Nu är vi i princip klara med allt. Nu ska vi pusta ut. Jag skriver till er från bilen. Vi är på väg till en fotbollsmatch. Jag lärde känna en tjej på min Barre som är tillsammans med en fotbollspelare så hon bjöd med oss ikväll. Kul! Vi kände att vi behövde göra något ikväll så det passade bra.

Efter matchen ska vi sätta oss i uppehållsrummet och kika på Adam, en kompis hockeymatch. Heja! Om dom vinner är dom vidare i slutspelet. Matchen börjar 22.30 så vi ska försöka vara vakna sent så att vi är trötta på planet i morgon. Planen är att somna sent och kliva up tidigt. Vi flyger 17.20 så vi har lite att fixa med innan, vi måste en sista vända till förrådet vi hyr och så ska båda träna sedan ska vi äta brunch med Ida innan vi ska till arenannoch lämna bilen och kramas hejdå. Vi har en bil som kommer vänta på oss på arenan 14.30 så den får vi inte missa! Pjuh. Vi har sjukt mycket väskor med oss hem + min brudklänning så vi har lite att släpa på.

Sverige – vi ses snart!!!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lyssnar på Female Founder Stories avsnittet med dig och kände bara att jag var tvungen att skriva att vad peppad och glad jag blev att lyssna på dig! Så inspirerande!! Heja och safe flight 🙂

    Matilda 2017-04-23 12:26:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!