Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Känslor över att lämna NY och inte veta om vi kommer tillbaka..

Idag åkte våra vänner hem och när vi satte oss och åt lunch efteråt, jag och J så gick luften ur mig och jag blev ledsen och nostalgisk över att detta kanske är dom sista dagarna för oss här. J tyckte också att det är sorgligt och han säger att detta är första året han inte längtar hem, han längtar såklart till familj men inte just till Sverige. Jag vet inte om det kanske har att göra med att vi faktiskt denna gången inte vet om vi kommer tillbaka alls, det kan ju antingen bli så att J skriver ett kontrakt med Devils igen men det kan lika gärna bli så att det finns andra lag som skulle passa honom bättre eller erbjuda ett bättre kontrakt, who knows. Vi båda är ju väldigt positiva och peppade på framtiden och vi vet att var vi än hamnar så blir det bra, det är ju kul att se fler ställen i NY men det gör inte att det känns lite vemodigt nu…

Det kommer ju bli jättekul att komma hem nu och allt kommer att falla på plats i sommar men dessa dagar ska vi försöka njuta ändå. Vi sa det idag, vi förstår att folk inte vill lämna New Jersey där vi bor. Alltså, du har 10 minuter till NY och allting finns! Det är fantastiskt att bo här. J har hockeyvänner som lämnat NJ men som flyttat tillbaka hit bara för att dom älskade det så mycket, jag förstår dom.

Vi är i alla fall så tacksamma för dom här två åren vi fått här. J har ju varit här i 7 år!!! Vi är i alla fall redo för nya äventyr nu och NY/NJ finns alltid kvar, vi kommer alltid ha dessa två åren som så starka minnen. När vi besöker NY i framtiden kan vi titta tillbaka på var vi bodde, var vi hängde och prata om hur vi hade det, våra två första år ihop. Evigt tacksamma för att J’s hockey faktiskt kan ta oss till sådana fina platser.

Nu ska vi två, jag och min blivande man äta grillat. Han grillade uppe på rooftopet, han säger att han stod och myste, tittade på utsikten och kikade på hockey. Är det inte alltid så att man blir lite mer mindful när något är på väg att ta slut? Jag ser allting med andra ögon just nu.

Dags att äta. I morgon ska lägenheten packas ihop!! <3 Puss på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • T.o.m. jag blir lite berörd av att Ni inte säkert blir kvar där Ni trivs så bra men allt blir bra till slut det är jag säker på. Kram Ulla

  Ulla Berglund 2017-04-20 18:55:34
  Svara
 • Väldigt fint skrivet! 🙂

  Hanna 2017-04-20 10:52:48
  Svara
 • Hej

  Hur går det med din tandställning ? Har du vant dig? Jag är på skena 4 av 42 stycken och det går jättebra för mig 🙂 Hur ofta byter du skena? Och hur många har du?

  Anki 2017-04-20 08:45:31
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Hej! Det går framåt 🙂 Jag är på skena 8 av 18 eller 19. Jag har slarvat vissa dagar men då har jag bara skenan en dag extra. Jag byter var tionde dag, du då? KRAM!

   Sanne Alexandra 2017-04-20 17:49:52
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind