RUSTIC TABLE & FUTURE PLANS

Igår träffades jag och Isolina, fotografen jag fotar ihop med nu. Känns konstigt att presentera henne så eftersom att det inte känns som att vi bara fotar ihop, vi klickar verkligen och förstår varandra jättebra så det är ju så kul när man ska fota ihop med någon som man blir kompis med. Då blir det hela ännu roligare!

Vi sågs klockan 10 på Rustic Table för att planera vårt samarbete, vi ska jobba ihop tills jag åker till Sverige och förhoppningsvis kan vi jobba ihop i höst igen. Jag håller på att ta en del beslut nu kring SA som varumärke och allt vad det innebär. Ni kommer märka! Vi har i alla fall en riktigt härlig plan nu för sista månaderna tiden jag är här nu innan sommaren. Jag har en del grejer på g, ganska stora roliga grejer så att det kommer att vara svinbra att ha Isolina som hjälp.

Nu känns allt som en grym plan och jag är riktigt peppad, äntligen!! Har saknat den här glöden. Efter många månader av motgångar kring en del grejer med mitt jobb och dålig energi så känns det plötsligt riktigt kul och så ser det framförallt rätt ljust ut, det känns som framtiden har mycket kul att bjuda på så nu kör vi.

Och hur pratar man och utvecklar business och framtidsplaner bäst? Självklart över en frukost, kaffe och en nutellabakelse.

sanne_rustic_table_new_york_8 sanne_rustic_table_new_york_1 sanne_rustic_table_new_york_2 rustic_table_new_york_5sanne_rustic_table_new_york

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!