Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KLEINFELD ACCESSORIES

Min fitting hos Kleinfeld här om dagen gick BRA! Jag var så nervös innan. Jag skulle ju ha med mig mina skor och det var den första gången jag skulle få se MIN klänning som jag ska bära den 15e Juli, tankarna snurrade. Gillar jag fortfarande klänningen? Kommer skorna att passa? Hur såg klänningen ut igen?

Jag fick hjälp av en liten italienskt tant som var så snäll och gullig. Hon hjälpte mig med allt det jag behövde hjälp med, vi adderade lite tyg på ett ställe och nu ska den sys upp och sys in lite till sedan är det finito. Skorna passade också perfekt till, det kunde inte blivit bättre. Den 28 Mars får jag klänningen och då ska den med hem. Jag har en vän som hälsar på här då så det ska bli roligt att få ha henne med mig <3

Här kommer lite bilder från Kleinfeld accessories. Dom har alltså en nedervåningen med en massa fina skor, smycken, slöjor och accessoarer. Så roligt att gå och kika. Jag har redan valt ut alla accessoarer så jag bara kikade runt medan jag väntade på min tid..

Tänk att ha detta rummet som en walk in. Heltäckningsmatta, fin belysning, dov vacker färg på väggarna ihop med dom vita detaljerna och så stora fina puffar att slå sig ner på i mitten. Härligt.

wed24wed21 wd23

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind