WHITE ON WHITE

Här nedan ser ni en outfit jag bar här om dagen. Det är duktiga Sandra Hauges design. Ni får just nu 30 % på hela hennes sortiment med rabattkoden ’sannechristmas30%’ och gäller fram till måndag, 27/12. HÄR hittar ni hennes kläder!

Vitt på vitt är en outfit som är underskattad och vitt på vintern är tabu för många. Jag tycker vitt funkar bra, vita skidställ till och med. Jag matchade i allafall mina kläder från Sandra Hauge ihop med min kamelfärgade kappa för en lite höstigare och vintrigare känsla.

//

Då var det dagen innan Julafton, i allafall för dom flesta av oss svenskar. Vi ska fira den 24e här borta och bara mysa den 25e när Amerikanerna firar.

Jag ställde klockan på 9 i morse så jag sitter och äter frukost nu och skriver till er. Vi blev vakna till rätt sent igår, vi låg och bokade det sista hotellet för vår honeymoon. Kan ni förstå så exalterade vi är! Vi längtar!!! J låg och googlade videos hela kvällen igår till dom ställen vi ska och vi drömmer oss bort flera dagar i veckan till både bröllopet och resan efter. Vi har ett sådant spännande år framför oss nu. Kan det bara bli 2017? Det är så nära nu <33

Hur som helst, nu är jag uppe och fixar lite. Jag ska gå och inhandla ingredienser till att göra risgrynsgröt som jag kan förbereda i kväll, glögg har vi hemma och någon julskinka får vi nog inte tag i (ska kika runt) så jag ska komma på något annat gott till Julaftonsfrukost. Vi har faktiskt planerat vår Julafton nu! Vi har tänkt att vi ska gå upp skapligt, ta med lite glögg och strosa längs floden, gå hem och äta stor frulle med julklappsöppning och sedan packa våra väskor och åka in till Manhattan och checka in på hotellet. Gå till Central Park och mysa lite och sedan äta svenskt julbord klockan 17.00 följt av mys på kvällen på någon bar eller på hotellet. Det blir nog en jättemysig jul, vi har ju varandra!

Jag ska springa och köpa lite mer inslagningspapper och sådant nu och så måste jag skriva ut ett papper med en bild av ett av paketet haha. Det paketet kommer inte förrän 20e Januari, det är slutsålt överallt. Ska berätta för er efter i morgon när jag gett bort presenten! Taggad. Ha nu en riktigt fin uppesittarkväll mina fina fina läsare <3 Njut av julen och att ha era nära och kära omkring er. Glöm inte att äta en extra skinkmacka åt mig!

// Wearing Sandra Hauges Design. Right now I will give you 30 % off her whole collection. Promo code ’sannechristmas30%’ and you find her website HERE.

Now Im gonna prepare the last things for christmas tomorrow, Swedes celebrate on the 24th so I will go and get some swedish traditional food for us. I also need some more wrapping papers and so on. We are so excited for tomorrow!! Merry Xmas!

nyc8 nyc7 nyc11 nyc12 nyc6 nyc4 nyc3 nyc1 nyc

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!