GIFTS – FOR HIM

Det är svårt det där med presenter. Nu är det snart julafton och jag är nog minst lika svår att köpa till. Jag önskar mig aldrig något! När jag var liten hade jag milslånga önskelistor och senast igår sa farmor i telefon till mig ”Åh det var så lätt när ni var små” 

Egentligen hade jag inte behövt något paket alls. Jag vill bara äta julmat, haha. Nej skämt å sido, jag vill fira med mina nära och kära. I år kommer jag bara fira med J men det blir mysigt det med! Vi ska äta julbord med en svensk familj vi känner med sedan blir det bara vi. Det lär ju inte bli så många julafton som ser ut så. Jag känner att julen kommer bli på ett helt annat sätt när barn finns i bilden, så alla barnen vi firat med alltid växte upp (syster och kusiner) blev ju julen annorlunda, alla högtider blir roligare när man kan se från barns ögon! Jag tyckte dessutom att julen förändrades när min låtsasmorfar dog då mormor inte njuter av lika mycket längre. Tror som sagt jag kommer se annorlunda på julen när vi får barn!

Hur som helst. Jag har i alla fall köpt lite julklappar åt J för att jag tycker att det är kul och för att vi ska ha något att underhålla oss med i Jul <3

Så jag tänkte ge er mina bästa julklappstips till er pojkvän/man, pappa, bror eller vän.

Så först och främst. Har du uppmärksammat något denne personen behöver eller är det något speciellt du vet att den här personen gillar? Här är det bara låta kreativiteten flöda! Jag vet att J aldrig önskar sig något men han gillar att göra saker. Därav förra året fick han ett par vita sneakers (det hade jag lagt på minnet att han behövde) och så fick han en matlagningskurs vi gick på ihop. Han gillar alla slags utmaningar och saker man kan göra. Så, tänk till här och skriv ner för isåfall har du lite försprång! Så, gillar din kille att laga mat? Gå i det spåret, gillar din bror att klättra? Hitta något kul där!

Något som jag tycker är kul att handla till killar är accessoarer. Det finns ett bra utbud! Accessoarer känns även enklare att handla än kläder. En väska kanske? Jag personligen tycker det finns så mycket snygga ryggsäckar ute nu. En datorväska? Om din kille eller den du köper till ofta bär kostym så kanske du kan kika på slipsar, metallklämma till slipsarna eller manchetter? Om den du köper till reser mycket finns det fina passhållare. Sedan kryllar det av fina korthållare, plånböcker och necessärer.

Om du inte vill köpa en pryl så tycker jag att köpa något ni kan göra ihop är jättekul. Vinprovning, en weekend någonstans, spa, en middag, hockeymatch, vad som? Vad är inte bättre än att få umgås?

Om du vill göra din present lite mer personlig; låt säga att du köpt en klocka, gå och rista in hans eller era initialer eller skriv något litet gulligt. Allting som du ”märker” blir ju mer personligt och du sätter din egen twist på det.

Lycka till! <3

for him

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!