Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT I WORE

Såhär har jag glidit runt hela dagen och jag har fått massor med komplimanger för mitt träningsset, blir så stolt när jag får tala om att det är mitt eget märke. Det är precis såhär jag tänkte mig det, att man skulle kunna bära träningssetet utan att träna och känna sig fin ändå!

Ni hittar tigthsen HÄR och hoodien HÄR. Tishan kommer från & Other Stories och skorna från Adidas.

// I wore my own work out set today. This is exactly how I wanted it, that I was gonna be able to wear it just on a regular day even though I didn’t plan to work out.. and still feel hot!! I got so many compliments for this set today and I was so proud to tell people that it’s my design. You find the tights HERE and the hoodie HERE.

losangles6 (1 av 1)
losangles8 (1 av 1) losangles9 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så himla snyggt!! ?

  Amanda 2016-11-17 16:16:36 http://amandalarsson.nu
  Svara
 • Hej! Jag har tänkt att beställa dina träningskläder, både hoddin och tightsen men hur är de i storleken? (: I vanliga fall har jag S eller 36 🙂

  De är så snygga!

  Med vänlig hälsning,
  Elin

  Elin 2016-11-16 23:00:08
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind