Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNNY DAYS

Härliga onsdag! Jag ska stänga igen datorn nu efter en väldigt produktiv morgon och förmiddag. Sedan Sverige ställde tillbaka tiden en timme i helgen så ligger vi bara 5 timmar efter vilket gör det enkelt denna veckan att jobba med min intern som sitter på Nakd kontoret i Göteborg.. Vi kan börja jobba när hon är vid lunchtid, perfekt!

Nu ska jag sätta upp håret, ta på mig solglasögonen och ge mig ut i solen och ta en lunch på någon uteservering. Det är 22 grader varmt idag, helt orimligt? Men det gör mig såklart jätteglad. Jag ska gå och köpa presenter till båda mina föräldrar som fyller snart. Jag har hittat det perfekta till min mor (mamma, jag vet att du blir nyfiken nu!) så ska jag gå och posta det.

Annars idag då? Jag körde en städning igår kväll så hemmet är rent och fint så jag ska nog gå och träna, promenera runt lite, mysa lite i soffan ikväll och vara lite ensam. Jag har planer resten av veckan så jag kanske bara ska ta det som det kommer för en gångs skull?

Stor kram till er alla och tack för att ni kikar in här och sprider så bra energi <3

sannealexandraturtleneck (1 av 1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var kommer den superfina tröjan i beige från? 🙂

    Michaela 2016-11-02 17:26:19
    Svara

senaste från Mode

Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk