SNAPS FROM MY IPHONE

Här kommer lite snaps från min telefon igår!

J lämnade mig för en veckas roadtrip igår, så tomt. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade i natt… Han skickade en bild från hotellet igår, så mysigt. Han är i Fort Lauderdale just nu och jag saknar honom redan. I November har laget 6 nätter hemma, så lite?! Roadtrip på roadtrip.

jeansjacket4 (1 av 1)

Det är fler spelarfruar som känner sig ensamma så vi har planerat massor när killarna är borta. Först ut var att ta färjan över till Manhattan för att..

jeansjacket5 (1 av 1)

..Komma fram vid Downtown och strosa mot..

jeansjacket3 (1 av 1)

..Ipic, en riktig monsterbiograf igår som var så lyxig. Vi slog oss ner i varsin fåtölj där vi kunde fälla ner sätet och ligga raklånga med benen. Så drömmigt! Vi fick både filt och kudde och det var tur att jag napade på dagen för detta var så skönt. Jag var avundsjuk på mig själv! På denna biografen hade man som en liten knapp på bordet framför som man tryckte på om vi ville ha något. Middag, drinkar eller what ever. Vi beställde upp middag och gosade verkligen ner oss! Vi såg ’Keeping up with the Joneses’ och den var rätt kul, typisk amerikansk men helt okej!

jeansjacket2 (1 av 1) jeansjacket1 (1 av 1)

Sedan åkte vi hem och kramade varandra hejdå. Jag och ena spelarfrun bor i samma hus så efter att jag hämtat ut ett paket i lobbyn så ville hon veta vad det var så  jag messade jag henne och frågade om hon tyckte min jeansjacka från Romwe (länk) var okej och det tyckte hon. Jag är inte så van vid oversize plagg men med rätt styling så? Det var i allafall den som låg i ena paketet och i resten var det samples som skulle godkännas.

jeansjacket (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!