’SWETPANTS’ NOW AVAILABLE

NU är mina sweatpants uppe. Jag har ju gjort en matchande sweater till ’Strap lace sweater’ Så sjukt snyggt set. Jag har två par sweatpants i samma storlek och jag varvar mina här hemma hela tiden.

Jag bär storlek XS i mina och dom är tighta, jag tycker det är snyggt dom är tighta ihop med tröjan som är oversize men dock töjer dom ut sig så dom håller sig inte så tighta som när du först sätter på dig dom. Så, man väljer själv hur man vill att dom ska sitta, om du vill ha dom lite loose så gå upp en size! Allt beror på looken. Jag gillar mina tighta med med lite ”häng” Haha, hur konstigt lät det? Men se bild 3 och 4 nedan, dom är liksom lite skönt tighta vid grenen. Vill inte ha dom tighta som tights liksom!

Här nedan matchar jag mina med heels, det hör ju inte till vanligheterna men feel free att matcha dom här byxorna hur ni vill, dom är så pass snygga så att dom funkar faktiskt lika bra till vardags (kanske inte på kontor då) till boots, tisha och skinnjacka men såklart allra bäst till matchande tröja som ett snyggt mjukis-set. Jag ÄLSKAR snygga mjukis-set. Så winning!

Jag flög ju i mitt set till NY nu senast, se inlägget HÄR.  

Och vill ni shoppa? Klicka då HÄR.  

sweatpants (1 av 1) sweatpants1 (1 av 1) sweatpants3 (1 av 1) sweatpants4 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!