Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLUSH & LEATHER

Jag fullkomligt älskar puderrosa. Det är nog den färg jag trivs bäst i efter svart! Jag tycker ofta det är lite exklusivare märken som gör mycket toppar puderrosa men just nu kryllar det av i dom flesta budgetkedjor med.

Jag köpte denna stickade tröjan med hård krage på & Other Stories. Valde att matcha den med skinnkjol från Club Monaco. När det blir kallare byter jag ut kjolen mot skinnbyxor. Puderrosa är också så himla fint att matcha med ljus jeans och även grått.

// Liten update; Jag har precis varit och tränat. Klev upp vid sju, åt frukost med J, tog itu med lite mail & samarbeten, kikade hur jag sålt och sedan gick jag till den Barre Studion jag har signat upp på som ligger i vårt komplex. Nära och bra! Jag började i måndags och har sådan sjukt träningsvärk (inte nådig!) Härligt att vara igång! Just nu väntar jag samtal från ett band vi vill boka till vårt bröllop, efter det ska jag jobba i kapp lite till innan jag ska in till stan och träffa en kompis för lunch. I morgon lovar jag er att visa bilder från när jag provade brudklänningar och mycket annat, jag ska hämta min kamera hos en kompis som jag glömde där i helgen <3 Puss!

pink1 (1 av 1)
pink2 (1 av 1) pink3 (1 av 1) pink5 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind