Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#LikeToKnowIt x MilkMakeUp

Igår hade vi en helkväll planerad & jag var så pepp. Jag är inte ute och klubbar så mycket i NY, tycker NY är överlägset när det kommer till dinner and drinks.

Igår hade bästa Mitra och Carro bjudit med mig till ett rooftop-event som Milk Studios hade anordnat. Sjukt bra event. Mitra har lärt känna ägaren av Milk Studios så hon presenterade mig för honom och hans otroligt ödmjuka och trevliga fru Zanna Rassi som är Fashion Editor på Marie Claire, stylist, Newswriter för E  och är en stor inspiration för mig. Väldigt kul att gå på lite events här borta i NY och networka med folk i samma bransch.

Jag fick i alla fall en massa komplimanger för min blazer/dress igår (till och med av Zanna, stort!)och blev snabbt påmind om att jag behöver nya visitkort, på en gång. Mina är slut! Skrev upp det direkt på min todo-list i mobilen, jag kopplar då aldrig bort jobbet!

Efter eventet åt vi middag ett par tjejer på Catch som var supermysigt och sedan skulle några vänner från Sverige möta upp oss där för att klubba lite. Catch är ju min favoritrestaurang/rooftop/klubb och firade 5 år och det skulle vara sköna liveuppträdanden men när dom kom till klubben var det kaos, fullkomlig kaos och vakten förstörde allas vår kväll. Trist när jag och säkert många fler hade sett fram emot kvällen! Hur som, tråkigt hur vissa vakter som har sådant maktbehov ska förstöra kvällar.

Det var i alla fall en bra kväll fram tills dess och jag är ju i allfall superpigg idag. Var uppe vid 8 och har nu bockat av en massa jobb, det känns bra i alla fall. Idag ska jag dra med mig J på inredningsshopping! Woho. Puss!

IMG_0796IMG_0799
IMG_0800
IMG_0801IMG_0807 IMG_0810

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind