THOUGHTS

Sitter just nu i soffan med datorn och skriver till er. Lyssnar på DENNA låten och har precis bestämt mig för att ta en lång PW, jag ska äta lunch med en kompis 12.30 så jag tänkte snöra på mig träningsskorna och gå ner till stan där vi ska ses, koppla i hörlurarna och lyssna på någon skön podd och rensa tankarna och röra lite på mig.

Jag läste texten som Mattias Hargin skrivit till sin Matilda som gick bort för några veckor sedan i morse, jag har inte klarat av att läsa den ännu men jag stängde av tvn och läste den i det tysta, fy fy fy. Det är så tragiskt!! J tränade ihop med båda och har gjort det under en tid när han är hemma på somrarna. Vi har tänkt på dom så mycket och pratat om det mycket här hemma. Ibland är livet så orättvist och vissa slits ifrån oss alldeles alldeles för tidigt… HÄR kan ni läsa.

Nu ska jag i alla fall byta om och styra i ordning lite här hemma innan jag ska sticka. Annars då? Det är mycket med jobbet, väldigt mycket att tänka på men ikväll vankas det middag med vänner, det ser jag fram emot =) I morgon är det fredag och jag ska göra precis ingenting, det ska bli så skönt, jag har alltid så mycket inplanerat men i morgon ska jag checka ut och vara hemma. Dom flesta jag känner sticker ju ner till Way Out West idag men jag tänkte skippa det i år, är inte så sugen. Så, i morgon kväll tänkte jag tända ljus nu när det blir så mörkt på kvällarna, lägga en ansiktsmask och bara mysa. J ska iväg och spela en välgörenhetsmatch och käka middag och lite sånt så jag ska bara låsa in mig med mitt eget sällskap, kan vara så att min lillasyster kommer över, det hoppas jag! Det är så mysigt tycker jag att det är lite kallare i luften, när vi kommer tillbaka till Usa snart kommer det vara sommar fortfarande, lite lustigt. Det börjar ändå dra ihop sig, vi åker ju över igen om mindre än en månad!

Här nedan är en bild från ett par dagar tillbaka när jag provade ett par jeans från MIH som jag älskade men fint hängde tillbaka..

MIG

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!