LAZY SUNDAY

Igår sov vi ut, så skönt att både krypa ner och vakna upp i en nybäddad säng, det är en så härlig känsla. Vardagslyx när den är som bäst! Vaknade i alla fall upp rätt sent och slängde ihop en stor brunch. Latade oss sedan, städade lite, jag bloggade, J var iväg och fixade något med sina klubbor (tror jag?) och sedan gick vi över till Malin & Kruger där vi åt lammfärsbiffar och sötpotatis, så sjukt gott!!

Jag och J avslutade kvällen med att gå förbi J’s bror och fru och frågade dom om dom ville vara toastmasters och dom sa JA! =) Därefter gick vi igenom filmer och bilder från deras bröllop. Så kul. Jag har på riktigt allvarliga problem med mina känslor, jag satt och grät när vi tittade på en av deras filmer igår, jag undrar hur det ska gå på mitt eget??! Någon som har något tips? Haha. Jag har obehagligt nära till mina känslor!

Jag gråter så fort jag tänker på vissa scener som kommer utspelas den dagen… Men men, att gråta över att saker är fint eller av glädje är väl bara tacka för kanske <3

kruger1
kruger

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!