Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK HOME

Igår kom vi hem till Stockholm efter en så fin och härlig vecka i Bovall. Jag har fler bilder på lager att visa er! När vi kom hem åkte jag på middag med några kompisar och skålade lite, så mysigt.

Här i Stockholm skiner solen, vi har ett berg av tvätt och jag har en del jobb att ta itu med så nu ska jag börja från en ände. Jag ska sticka ner till stan nu och hämta ut massa samples som ska godkännas sedan ska jag möta upp Simone som ska med mig hit, jag tror jag ska köra ett tvätt-race varvat med lite sol och bad på bryggan. J kommer jag inte se mycket av idag, han har pokerturnering m.m med sitt management-bolag och i morgon fortsätter det och vi flickvänner/fruar ska få komma ut till platsen dom är på och joina för en liten fest. Det ska bli kul!

Men först ut, ta mig in till stan och se hur alla dessa samples blev, är så nyfiken!!

Puss.

ME

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind