ROADTRIP W MY LOVE

I torsdags åkte vi ner till Karlskrona till J’s mormor och morfar för att hälsa på och stanna över en natt. Det var första gången jag träffade dom och det var så himla mysigt! Vi badade, åt en massa gott, pratade och spelade Yatzy. Ett riktigt härligt dygn med massa härliga historier som jag alltid kommer minnas =)

Jacobs mormor och morfar är pigga och fräscha 95-åringar så ni kan ju tänka er så mycket historier dom har att plocka fram. Så otroligt fascinerade och intressant, jag önskar att ni alla hade fått lyssna. Förstå, när dom var 19 år pågick 2a världskriget. Inte klokt! Vi pratade om en massa från deras tid och vi frågade dom om alla deras bästa livsknep. I Maj hade dom 70-årig bröllopsdag så jag passade på att fråga hur man lyckas hålla ihop så länge och jag fick svaret att ”När problem dyker upp, då löser man dom” Så himla fint och klokt. Så glad att jag äntligen fått träffa dom, Jacob pratar så ofta om dom. Tack för allt kära ni om ni läser detta (ja dom surfar runt på nätet!!) <3

Outfit: Topp från Zara, Kjol från Urban Outfitters och solglasögon (nya favoriter!) från RayBan. 
Bikini: Nyinköpt från H&M, tips! SÅ skön och fin passform.

karlskrona20 karlskrona karlskrona2 karlskrona3 karlskrona4 karlskrona5 karlskrona6 karlskrona8 karlskroan11 karlskrona9 karlskrona10 karlskrona13 karlskrona15 karlskrona16 karlskrona17 karlskrona18

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh fina Karlskrona! <3 Min sambo spelar också hockey och förta året tog vi vårt pick och pack och flyttade från Karlstad till Karlskrona för en säsong. Helt underbar stad! Nu är vi tillbaka hemma i Karlstad och Färjestad igen .. Livet svänger snabbt när man är tillsammans med en hockeyspelare 😉 kram på dig!

    Beatrice 2016-08-07 17:16:40 http://beatriceahs.blogg.se
    Svara
    • Svar på Beatrices kommentar.

      Jaa så mysigt!! Vad roligt 🙂 Ja det kan verkligen vara snabba vändningar! Hoppas ni trivs bra på hemmaplan nu igen och lycka till med allt! Stor kram!

      Sanne Alexandra 2016-08-08 09:12:53
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!