Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOLD OUT

Vilken lycka när jag vaknade i morse och fick ett sms av Amanda, min ”intern” Hon jobbar mer för Nakd nu men hjäper mig lite ändå <3 Så tacksam för det. Glädje att 300 jumpsuits har sålts på exakt en månad. Den är SÅ fin men jag förväntade mig att den svarta skulle sälja ut först. Det är så spännande att jobba med detta, med e-handel och att designa, jag blir ständigt förvånad över statistik hur olika plagg säljer. Det är intressant! Jag blir också ständigt utmanad, varje dag, det är alltid något nytt jag behöver ta itu med, väldigt ofta saker jag inte kan sedan innan så det är minst sagt lärorikt.

Jumpsuiten finns i alla fall kvar i svart och khaki. Den är helt perfekt på, jag lovar er. Det finns inga kroppar som inte passar i denna, den är så stilren och snygg och faktiskt ännu finare i verkligheten. När jag bar min svarta jumpsuit när jag dj’ade förra veckan så var det massor som kom fram och gav mig komplimanger och både min bästa vän, Sharareh och min syster gapade rätt ut ”MÅSTE HA! Varför har jag inte köpt den?”

HÄR hittar ni dom andra färgerna. Jag bär storlek XS i den. Jag upplever jumpsuiten mer stor än liten.

Vi får se om det blir påfyllning eller inte…. =)

sold out

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Påfyllning? Ja, tack! ?
  Så otroligt fin & känns som ett måste nu & under hösten & vintern när det bär av mot varmare breddgrader?

  Sofie 2016-07-24 17:53:04
  Svara
 • Den är såå fin! Du gör ett sjukt bra jobb med alla designs. Var stolt sanne 🙂

  www.thegfbible.com

  Sofia 2016-07-20 09:33:17 http://www.thegfbible.com
  Svara

senaste från Mode

Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk