Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEVIS SKIRT

Jag är ju ett fan av Levis Vintage. Jag har ett flertal shorts och var SÅ nära på att klippa dom perfekta Levis vintage-jeans i New York på Reformation, läs inlägget HÄR. Men, jag bangade i sista sekunden, vilket jag ångrat sedan dess.

Idag kom denna fina kjolen med posten. Ni hittar den på IMSO och den är helt perfekt! Just nu har jag trollat fram en rabattkod åt er. Använd koden SanneA20 när ni checkar ut i kassan så får ni 20 % på dessa fina kjolarna. Rabattkoden är giltig i 3 dagar (from 18/7 tom 21/7)

HÄR shoppar ni kjolen. Jag har storlek XS i min. I övrigt har jag på mig tisha från Acne, skor från Rag & Bone och solglasögon HÄR.

a tjoffe11 tjoffe9 tjoffe8 tjoffe7 tjoffe6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Fanny Ekstrand