Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDNESDAY

Iförd topp från River Island, kjol från H&M och skor från Botticelli ska jag nu smita ner till kontoret och hämta upp samples på både jeans och mina träningskläder. Woho! Därefter väntar en lunch med syster yster. Ikväll blir det middag med vänner! Ser ni var mitt hår har växt? Växer som ogräs!!

Oh just ja, mitt halsont. Jag var hos doktorn i morse och jag har varken en infektion i kroppen eller streptokocker och i och med att jag inte har feber eller mår dåligt ska jag leva på som vanligt, det är tydligen något virus som man bara får vänta ut. Well well… en värktablett på det här så är det löst =) Puss!

wednesday
wednesdayy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är kjolen köpt nyligen? Jättefin!

  Caroline 2016-07-06 14:42:51
  Svara
 • Vilket filter/Photoapp använder du för dina bilder?!
  Sjukt snygg är du alla dagar i veckan!

  Karoline 2016-07-06 12:30:17
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind