Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS MAKES ME HAPPY <3

Jag tror på att hjälpa andra. Jag tänker aldrig att det har med mina business att göra, jag tror verkligen att bra handlingar kommer tillbaka till dig, inte alltid på en gång men i slutändan! Jag tycker särskilt att vi tjejer ska hålla varandra hårt om ryggen och vara snälla mot varandra, inte alltid se varandra som rivaler vilket många gör.

Paketet nedan fick jag igår av fina Sandra Hauge som också designar kläder, jag har jobbat med att designa kläder i något år längre än henne och har låtit henne bolla med mig så mycket hon behövt. Hon är så duktig och jag är glad för hennes skull <3

// I believe in helping others, even though you are in the same business. I got this cute little package yesterday with this letter when she thanks me for everything, I have helped her with her business, she is a designer too and Im so happy that she needed me. She is so talented <3 

vis24
vis26

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind