Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAYS

Vi kom hem rätt skapligt idag. Så skönt att inte komma hem till middagstid då brukar det oftast bara bli middag och sedan brukar tiden springa iväg innan det är dags att sova.

Nu kunde vi i lugn och ro städa i ordning, jag tog en lång dusch, jag har lagt ansiktsmask, fixat med färska blommor, skrubbat skåp & rengjort speglar, lagat en pangmiddag och nu har jag slängt mig i soffan och ska planera veckan sedan ska jag lägga mig raklång i soffan och se på något på tv som man inte behöver tänka på alls. Ljuvligt. Kunde inte tänka mig något annat i mitt liv just nu som kunde vara bättre.. Så nöjd <3

Vi köpte lite kantareller idag, jag var sugen på en krämig röra så jag slängde ihop en. Stekte charlottenlök, vitlök i rikligt med smör, stekte på kantarellerna och klippte i lite rökt skinka för att få mer sälta, blandade i en halv creme fraîche, slängde i lite färsk timjan, saltade pepprade och så var det klart. SÅ gott! J var sugen på vanliga smörstekta kantareller stekta i lök och vitlök och det såg också gott ut. Ser ni förresten att J åt en hel fläskfile? Hur är det ens möjligt haha? En riktig riktig pangsöndag tycker jag!! Tack livet för den.

// Tonight. So happy that we got home pretty early, I really wanted to just get ready for a new week, clean the apartment, cook some nice food, do some facials and so on. A little home spa =) Love that on sundays. Now I’m so ready. Just gonna try to plan some more this week and then I’m gonna watch a movie! Thanks life for this super sunday. Xoxo

vis20 vis21 vis22

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • När kommer badkläderna in på din webbshop? 🙂

  louise 2016-06-20 18:03:08
  Svara
 • Du är inte sugen på att sälja din fina vita spets klänning som du designade och som fanns i din gamla kollektion ? ☺️ Är desperat till midsommar och drömmer om den än och är så ledsen att jag inte fick tag i en när den fanns i min storlek.

  Elin 2016-06-20 16:07:03
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag kan kika om jag har fler än en kvar i vårt förråd 🙂 ill let u know!

   Sanne Alexandra 2016-06-20 18:37:09
   Svara
   • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

    Tack snälla! Det skulle vara XS eller s i så fall.
    Tror du jag hinner få den innan midsommar i så fall?
    🙂

    Elin 2016-06-21 15:44:16
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

     Ja 🙂 ska springa ner och kolla, tror jag har 2!

     Sanne Alexandra 2016-06-21 18:54:20
     Svara
     • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

      Tack snälla! Hur går vi tillväga ? Tänker om jag hinner få den till midsommar 🙂
      Min mejl är [email protected] om du vill kontakta mig där 🙂
      Återigen, tack!!

      Elin 2016-06-21 22:46:51
      Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger