Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAYS

Vi kom hem rätt skapligt idag. Så skönt att inte komma hem till middagstid då brukar det oftast bara bli middag och sedan brukar tiden springa iväg innan det är dags att sova.

Nu kunde vi i lugn och ro städa i ordning, jag tog en lång dusch, jag har lagt ansiktsmask, fixat med färska blommor, skrubbat skåp & rengjort speglar, lagat en pangmiddag och nu har jag slängt mig i soffan och ska planera veckan sedan ska jag lägga mig raklång i soffan och se på något på tv som man inte behöver tänka på alls. Ljuvligt. Kunde inte tänka mig något annat i mitt liv just nu som kunde vara bättre.. Så nöjd <3

Vi köpte lite kantareller idag, jag var sugen på en krämig röra så jag slängde ihop en. Stekte charlottenlök, vitlök i rikligt med smör, stekte på kantarellerna och klippte i lite rökt skinka för att få mer sälta, blandade i en halv creme fraîche, slängde i lite färsk timjan, saltade pepprade och så var det klart. SÅ gott! J var sugen på vanliga smörstekta kantareller stekta i lök och vitlök och det såg också gott ut. Ser ni förresten att J åt en hel fläskfile? Hur är det ens möjligt haha? En riktig riktig pangsöndag tycker jag!! Tack livet för den.

// Tonight. So happy that we got home pretty early, I really wanted to just get ready for a new week, clean the apartment, cook some nice food, do some facials and so on. A little home spa =) Love that on sundays. Now I’m so ready. Just gonna try to plan some more this week and then I’m gonna watch a movie! Thanks life for this super sunday. Xoxo

vis20 vis21 vis22

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand