PARIS PART II – CREPES, SHOPPING, SWEDES, GAME AND FUN

I måndags vaknade vi utvilade i Montmartre och strosade neråt och tog ett av alla små mysiga hak. Vi har ätit ett par gånger på Balthazar i New York som är en fransk restaurang (en favorit!) och vi ser definitivt var inspirationen kommer från, i varje hörn ligger brasserier och bistros med mysiga utserveringar med utrullade röda markiser!

Vi hoppade in på ett brasserie och beställde omelett, juice, kaffe och crepes. Smarrigt! Crepes och croissanter är ju ett måste i Frankrike. Jag tar till varje ursäkt till att äta chokladcroissanter haha! Efter frukost åkte vi till Avenue Montaigne och shoppade lite. J köpte en ryggsäck, perfekt när han reser när hans säsong drar igång, dom reser ju ett par dagar i veckan i kostym så då passar den fina ryggsäck till, han har kikat på en länge. Jag köpte en ny liten väska som ska få göra mig sällskap på mycket kul, jag var sugen på en liten röd, fint till både helsvart som jag ofta bär men också till jeans och enklare kläder.

Efter shopping åkte vi till hotellet och drog på oss Sverige-tröjorna och mötte upp lite vänner i en park bredvid M de Louvren där en hel del andra gulblåa tröjor befann sig. Det var så mäktigt!!! Vi hände i parken i ett par timmar och peppade igång med alla andra peppade svenskar innan vi rörde oss mot Stade de France och hejade! Matchen var väl inte den roligaste matchen kanske men kul att vara på plats och vi hade så himla roligt. Jag hade även lite kompisar på plats som det var kul att få heja på! Gick sedan och åt eftersom vi aldrig kom in till stan igen, kommunikationen var sådär när 80 000 andra skulle ta sig in. Jag och J slängde sedan in handduken och skippade att gå ut och se Paris nattklubbsliv. En annan gång, det var inte sista gången…

Top Topshop, Pants Theory, Shoes CC Shoes, Leather jacket Anine Bing.

// Our second day in Paris was well spent. We started with a breakfast in Montmartre, omelette and crepes what a winning combo. Went to Avenue Montaigne for some shopping, J went for a backpack and I got myself a little red cute bag. After that we went to the hotel to change put on our Sweden Jerseys! Walked straight to a park next to M de Louvren with all the other Swedes, so much fun and I had goosebumps for hours. The game was ok but it was fun to be there. 

helgen101 helgen102 helgen103 helgen107 helgen104 helgen106 helgen110 helgen113 helgen111 helgen117 helgen133 helgen118 helgen120 helgen134 helgen135 helgen136 helgen138 helgen139 helgen140 helgen150 helgen151 helgen153 helgen170 helgen171 helgen200 helgen15000

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!