Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LATE NIGHT WORK

Igår kväll efter att jag, J och en kompis hade tagit en kvällsprommis runt ön slog jag mig ner i soffan med min stora kartong med samples i, bockade av mail och måsten och försökte vänja mig med min nya frisyr, som inte känns ovan alls? Jag märker det knappt, jag vaknade i morse och bara drog fingrarna genom håret och la luggen åt sidan som jag alltid gör, det känns verkligen så naturligt och väldigt mycket ”jag” redan.

Detta inlägget blir lite blandat. Jag vill dels tala om att jag just nu sitter ute på balkongen och äter frukost och skriver till er, förstår ni hur skönt? Håller även på att mailar fram och tillbaka kring styling då mina mockakläder ska plåtas på Nakd’s kontor när som (snart ligger dom online!!) Jag vill också tala om att skjortan nedan på bilderna bar jag i lördags, jag köpte den på Zara samma dag och jag älskar den, så luftig, mjuk och skön. Jeansen fick jag av J när han var och jeans-shoppade på BLK Denim, jag har börjat gilla jeans med hög midja. Och slutligen vill har vi två bilder här nedan, två selfies rättare sagt i frippan.

Ett lite oklart inlägg. Nu ska jag sticka på Megaformer och svettas sedan idag ska jag plåta lite egen design. Puss!

// A very weird post. No 1. I had some fun work to do last night, were choosing fabric for a suit I’m making this fall. No 2. How nice is my new shirt from Zara? Just love it. The jeans is from BLK Denim and J got me them on saturday, thanks <3 No 3. Me last night in my new hair, feels so ”me” and natural. Woho! Now I need to run, going to work out, Megaformer is coming up. And OH, last night, my suede collection is going to be available this week. Xoxo

IMG_5419 IMG_5391 IMG_5390 IMG_5410 IMG_5411

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind