Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND

Då var det fredag. Jag har just lagt en order till fabriken i Turkiet och nu ska jag packa i ordning allt jag behöver till stan, jag ska sticka och köra Megaformer med min syster och sedan ska jag på lunchmöte och sedan sätta mig på kontoret. Ikväll ska jag på middag med Isikost och massa härliga människor och sedan hem och ta det lugnt! Så skönt.

Annars i helgen ska jag förbi Hoss events fest på Hotellet i morgon, jobba lite, ha möte med en smyckeleverantör i morgon lunch och söndagslunch hos farmor med släkten.

Jag signade upp ett fyra veckors bootcamp på BeCore igår som startar på måndag. Så peppad! Nu ska jag sticka, dags och träna och få lite energi för dagen. Trevlig helg!! <3

// Friday. Just about to go to the city and work out, going to do Megaformer with my sister. After that I’m going to a lunch meeting and then go to the office and work before I’m going to dinner tonight with Isikost. So excited about the weekend. Have a good one <3

13231275_10154786898498906_1554672266_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Fannie Redman