HAIR CARE – GET STRONGER HAIR

Alla vill vi har starkt, tjockt och välskött hår. Jag har väldigt tunna hårstrån och inte särskilt tjockt hår men det har växt som ogräs på senaste! Jag tror att mitt hår växer bra numera för att jag mår bra, jag har dom senaste åren ätit bra, haft en bra livsstil och det ger definitivt skillnad på hår och hy. Jag tror att man måste sköta kroppen inifrån för att få resultat på både hår och hy, jag tror inte på krämer och håroljor utan jag tror att det vi stoppar i oss är det som gör skillnad. Jag har faktiskt provat äta Hair Care i ett par månader, det är ett kosttillskott med en massa vitaminer och minarealer. Det är en sammansättning av öljäst, hirs, biotin, zink och koppar som ger näring vilket ger friskt hår. Jag är inte så förtjust i tabletter som ska ha någon slags magisk effekt på kroppen men detta är ett tillskott med enbart vitaminer och det är aldrig dåligt för kroppen.

Mitt hår har blivit superlångt och fräscht just nu. Trots det så ska jag kapa av håret nästa vecka men det kommer bara bli till det bättre, håret kommer bli fylligare i och med att jag inte har så tjockt hår. Jag vet ju nu att mitt hår växer fort så om jag inte blir nöjd så växer det ut och med hjälp av dessa tabletterna kommer håret växa ut och se friskt och fräscht ut, oavsett vilken längd jag väljer att ha.

Ni får ett paket för 30 dagar (60 tabletter) för endast 149 kr, orginalpriset är  289 kr. Ni hittar till produkterna HÄR

// Tried Hair Care for a couple of months and It really worked out well. My hair is growing so fast and its so fresh, this supplement is just a lot of vitamins so its really good for you. Try it HERE!

Detta är ett samarbeten med Hair Care

d287fc4c15036d989d994a788c9cc0ae_980x0_c_85_ns_v4

IMG_0376 IMG_0395

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!