SUMMER LEGS

Då var snart sommaren här och snart ska vi springa runt i bara ben igen. Nu innan jag skulle plåta i Grekland akutshoppade jag brun utan sol och så provade jag även en ny rakhyvel från Efi – Intuition Naturals heter den. Jag brukar tycka det är meckigt med båda raklödder och rakhyvel och föredrar hyvlar som har skum inbyggt i hyveln. Denna har allt i ett, du behöver bara komma i kontakt med vatten annars så sköter hyveln resten. Jag gillar även denna då jag har känslig hy och den här rakhyveln är milt parfymerad så det blir inga små röda prickar efteråt.

Denna rakhyveln Intuition Naturals rekommenderar jag alla! J fick känna på det benet jag rakat och jämföra med det jag rakat med en annan hyvel och det var stor skillnad, jag blev len som en bebisrumpa! Du behöver alltså inte addera någon tvål, raklödder eller något utan det är inbyggt så efter att du rakat dig så har den även en mjukgörande funktion som gör att du verkligen är silkeslen efteråt. Supersmidigt! Jag smörjde inte ens in benen efter att jag rakat mig, dom blev så mjuka och härliga.

Om du vill ha ett prov på denna hyveln nu inför sommaren så signa upp HÄR och få hem ett prov på posten, du kommer att bli fast. Jag lovar!!

Detta är ett samarbete med Efi. Jag skulle aldrig rekommendera något jag inte står för, denna produkten är magi! 

efi7 efi8 efi3 efi1 efi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!