TWEED JACKET

Åh vad glad jag blev när jag hittade min tweedade jacka som jag fick av min syster i födelsedagspresent för något år sedan. Tycker den är så fin! Jag har alltid gillat tweedade jackor. Jag gör två stycken till min höstkollektion, en i khakigrönt och en i rostrött. Längtar!

Detta var förra veckan när jag och J åkte in till stan och åt i solen på Butchers Daughter. Mysigt med uteserveringar! Just nu sitter jag och myser med Bea. Vi har just gått en morgonpromenad och nu har vi ätit frukost. Jag ska ta en dusch nu och sedan springa iväg och skicka iväg ett paket innan vi ska in till stan. Idag ska det bli 21 + i NYC så vi ska äta med en kompis på Eataly och sedan strosa runt.

Glad Påskhelg fina ni! <3

// Oh I was so happy when I found this tweed jacket. My sister gave it to me on my birthday couple years ago, love it. I really like tweed jacket so I’m making two for my fall collection. Now we are about to leave the house, Im gonna go send a parcel to my factory in Turkey and then we are gonna have lunch with a friend at Eataly. So nice. The weather is gonna be so amazing today.

IMG_0507 IMG_0508 IMG_0509 IMG_0510 IMG_0511 IMG_0513 IMG_0514

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!